„ОК фест“ окупио музичаре и публику из цијеле бивше Југославије

1. јул 2017.

Више хиљада посјетилаца са простора бивше Југославије, али и других земаља Европе и свијета, првог дана „ОК феста“ на Тјентишту уживало је у наступима Јосипе Лисац, „Дисциплине кичме“ и „Дел арно бенда“.
Јосипа Лисац је са бине поручила да је пресрећна што наступа на Тјентишту, гдје, како је нагласила, природа има дивљу љепоту коју човјек није стигао да уништи. Нашалила се и на рачун својих година рекавши да узрастом можда и не припада оваквом фестивалу.

„Музика очигледно не признаје узрасте“, поручила је Лисац у обраћању публици, која ју је овацијама испратила са бине.

Фоча - "ОК фест"-4

„Још увек има наде“, нова пјесма „Дел арно бенда“ и „Хорнсман којота“, коју су први пут уживо извели, одлично се уклопила у амбијент „ОК феста“ и поруку коју он шаље.

„Предиван је фестивал, природа је предивна, људи су добро расположени. Свима нам ово треба да се извучемо из градова и уживамо у природи, а онда слиједи и јако лијеп музички програм. Поносан сам што смо вечерас подијелили бину са Јосипом Лисац и `Дисциплином кичме`“, рекао је Немања Којић Којот.

Он је поручио да је веома важно што се омладина из некадашње заједничке државе окупља на оваквим фестивалима.

„Важно је да смо сви заједно и да будемо добри. Ово су дивне ствари и супер је што на неки начин стара Југославија и даље постоји кроз оваква окупљања и дружења на овако лијепим мјестима“, рекао је Којот.

Прво вече фестивала завршено је наступом „Дисциплине кичме“, а фронтмен овог бенда Душан Којић Која рекао је да је очигледно да „ОК фест“ Тјентишту поново даје живот.