Млади фудбалери из више од 15 земаља на кампу „Јахорина 2017″

15. јул 2017.

На Деветом интернационалном фудбалском кампу „Црвене звезде“, који данас почиње на Јахорини, тренираће млади фудбалери из више од 15 земаља, рекао је Срни организатор кампа Мирко Поњевић.

Поњевић је навео да ће са младима у кампу „Јахорина 2017″ до 22. јула радити тренери Омладинске школе Фудбалског клуба „Црвена звезда“.

Он је рекао да ће прва активност данас бити представљање тренера и разврставање младих у групе.

crvena_zvezda_jahorina_3_2016.

Према његовим ријечима, након љекарског прегледа, биће обављено тестирање моторичких способности и морфолошких карактеристика учесника, а од сутра почињу тренинзи.

„У протеклих девет година постојања успјели смо да направимо бренд и израстемо у фудбалски камп који препознају и страни млади фудбалери који радо долазе на Јахорину“, истакао је Поњевић.

Основна концепција кампа је да тренери и скаути „Црвене звезде“ воде седмодневну школу фудбала, тестирају све учеснике најсавременијим методама за одређивање способности учесника с циљем да стекну и побољшају фудбалске вјештине, те одаберу 10 најталентованијих којима ће бити омогућена проба на теренима „Црвена звезде“ у Београду.