Данас промоција љетних садржаја на Јахорини

10. август 2017.

Олимпијски центар Јахорина, заједно са удружењима хотелијера, викенд кућа и Туристичком организацијом Источно Сарајево, организоваће данас промоцију љетних садржаја олимпијске планине Јахорине, која постаје дестинација број један и у љетном периоду.

У оквиру промоције биће организовани конференција за новинаре, коктел добродошлице, као и могућност гратис кориштења многобројних садржаја, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

На конференцији ће говорити вршилац дужности директора Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић, представници удружења хотелијера и викенд кућа, као и представник Туристичке организације Источно Сарајево.

jah

„Само на 20 минута вожње од града, осим свјежег планинског ваздуха је и прегршт активности, од којих издвајамо панорамску вожњу шестосједом, шетње планинским стазама, вожње маунтин бајком, вожњу квадовима, тјубинг, параглајдинг, пеинтбол, брање љековитог биља и боровница. Поред одличне велнес и гастро понуде, ту су и травнати фудбалски терен и терени за мале спортове“, поручили су из Олимпијског центра.

Из Центра истичу да ће сви посјетиоци моћи да бесплатно користе шестосјед за панорамско разгледање и вожњу бицикала, као и тјубинг стазу која је садржај Забавног парка Огорјелица.

Министар трговине и туризма Републике Српске Предраг Глухаковић изјавио је Срни да Влада Српске подржава све активности чији је циљ развој и промоција туристичких капацитета Јахорине у љетном периоду.

„Важна је промоција туристичких капацитета Јахорине. Промоција љетних садржаја је нови импулс у развоју туристичке понуде наше олимпијске љепотице“, рекао је Глухаковић.

Почетак промоције заказан је за 11.00 часова на платоу Пољице /тераса „Колибе“ хотела „Термаг“/.

 

 

/Срна/